Over ons

Revarpo is gespecialiseerd in nieuwe big bags, gebruikte big bags en aanverwante producten.

Onstaan Revarpo

Onstaan Revarpo

Revarpo is opgericht door een aantal enthoustelingen uit de kunststofhandel. De altijd terugkerende vraag "hoeveel ton er geladen kan worden" was voor ons altijd de leukste vraag. De overstap naar een "dienstverlenend" bedrijf dat andere bedrijven helpt bij het vinden van de juiste big bag, was snel gemaakt. Revarpo is een partner die zich richt op het gehele logistieke proces achter een big bag: vanaf inkoop, naar productie, tot aan lossen en afvoer via recycling, dan wel hergebruik.

contacteer ons

grote big bag

Sectoren

De big bag (ook wel "FIBC" *) is nog steeds een van de meest praktische en kostenefficiente bulkverpakkingen. Men ziet deze ‘iconische’ zak vaak aan de kant van de weg, maar buiten het zicht is de zak alom aanwezig: in de voedingsmiddelenindustrie, de agro-industrie , de chemische-industrie en natuurlijk in de bouwsector. Revarpo levert aan elke bedrijfstak big bags.

*FIBC = Flexible Intermediate Bulk Container

Waarom kiezen voor Revarpo?

  • Nieuwe én gebruikte big bag
  • Zéér scherp geprijsd
  • Uit voorraad leverbaar

Revarpo levert nieuwe en gebruikte big bags; via de webshop dan wel ‘maatwerk’ op bestelling. Naast big bags, leveren wij ook balenpersband en lossystemen voor bulkzakken.

over ons

Restpartijen Big Bags

Restpartijen Big Bags

Het kan elk bedrijf overkomen: een restant partij big bags die men niet meer nodig heeft. Revarpo streeft ernaar een nieuwe koper te vinden voor dergelijke aanbiedingen. Wij staan altijd open om met u de mogelijkheden te bespreken.

Contacteer ons voor al uw vragen